Skip to main content

Έπεσε η ποινή του Κρέσπο, απορρίφθηκαν οι εφέσεις για Μπεργκ και Σάχοφ

Παραμένουν ως έχουν οι ποινές των Μπεργκ και Σάχοφ, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ενώ αντιθέτως η ποινή του Κρέσπο μειώθηκε

Μερική δικαίωση επιφύλασσε για τον ΠΑΟΚ η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς η έφεση που άσκησε είχε αποτέλεσμα όσον αφορά την ποινή του Άνχελ Κρέσπο, η οποία μειώθηκε, ενώ απορρίφθηκε η έφεση για την τιμωρία του Εβγκέν Σάχοφ. Στον αντίποδα, απορρίφθηκε στο σύνολό της η έφεση του Παναθηναϊκού για την ποινή του Μάρκους Μπεργκ.

Συνεπώς, ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού χάνει τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ με τις 4 αγωνιστικές που του έχουν επιβληθεί, ενώ για τον Σάκχοφ παραμένει η τιμωρία των 3 αγωνιστικών. Για τον Κρέσπο η τιμωρία πέφτει στη μία αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, οι Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

2. Έφεση του ποδοσφαιριστή IEΒΓΚΕΝΙ ΣΑΚΧΟΦ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

3. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΚΡΕΣΠΟ ΡΙΝΚΟΝ ΧΟΣΕ ΑΝΧΕΛ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Ο εγκαλούμενος κρίνεται πειθαρχικά ελεγκτέος για παράβαση της πράξης του άρθρου 10, παρ. 1 α ΠΚ. Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 80 ευρώ».