Skip to main content

Έπεσαν σοβάδες μπροστά από κατάστημα σε στοά της Αριστοτέλους

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12.00 μπροστά από γνωστό πολυκατάστημα και από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος περιστατικός.

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στην αγορά της Θεσσαλονίκης από την πτώση σοβάδων σε στοά στην Αριστοτέλους. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 12.00 μπροστά από γνωστό πολυκατάστημα και από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος περιστατικός.

Άμεσα ενημερώθηκε για το συμβάν από τους υπεύθυνους του καταστήματος η αστυνομία, η πολεδομία και ο δήμος. Όπως είπε στη Voria.gr η υπεύθυνη του καταστήματος Αρετή Μπαλτά, «έχουν ληφθεί προληπτικά μέτρα με τοποθέτηση ταινιών και έχει αποκλειστεί το επίμαχο σημείο».

Η κ. Μπαλτά διαβεβαίωσε, μάλιστα, ότι δεν κινδυνεύει κανείς. Μετά τις 14.00 το μεσημέρι συνεργείο της επιχείρησης έφτασε στο σημείο για να επισκευάσει τη ζημιά.

«Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Ωστόσο η πολεοδομία μας γνωστοποίησε ότι το ίδιο πρόβλημα έχει παρουσιαστεί και σε άλλα κοντινά κτίρια της Αριστοτέλους», σημείωσε.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Παππάς δήλωσε στο ΑΠΕ αναφορικά με το περιστατικό ότι ο χώρος είναι ιδιωτικός και οι στοές ανήκουν στην πολυκατοικία. «Μετά το συμβάν, ενημέρωσα ώστε να γίνει άμεσος έλεγχος από δύο υπηρεσίες, τη Διεύθυνση Κατασκευών και την Πολεοδομία προκειμένου να ξέρουμε το μέγεθος του προβλήματος και αν χρειαστεί να ληφθούν μέτρα προστασίας» διαβεβαίωσε ωστόσο.