Skip to main content

Επένδυση 14 εκατ. ευρώ στο νομό Καρδίτσας

Εντός του 2010 αναμένεται να λειτουργήσει το κέντρο Αποκατάστασης Ολύμπιον Θεσσαλίας, επένδυση ύψους 14 εκατ.ευρώ.
Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την περίοδο στα όρια των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων οι εργασίες κατασκευής του κέντρου Αποκατάστασης, Ολύμπιον Θεσσαλίας το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει εντός του τρέχοντος έτους. Η συνολική επένδυση του ομίλου Ολύμπιον στην περιοχή αναμένεται να φθάσει τα 14 εκατ.ευρώ.

Οι εγκαταστάσεις του κέντρου αποκατάστασης κατασκευάζονται στο Αγναντερό. Το κέντρο θα έχει δυναμικότητα 80 κλινών και θα δέχεται τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς ασθενείς έχοντας συμβάσεις με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Ο όμιλος Ολύμπιον λειτουργεί ήδη δύο κέντρα αποκατάστασης σε Πάτρα και Χανιά, ενώ πέραν της Καρδίτσας, κατασκευάζει ένα ακόμη στα Ιωάννινα.

Το Ολύμπιον Θεσσαλίας θα προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες αποθεραπείας και αποκατάστασης σε άτομα με κινητικές αναπηρίες είτε από παθήσεις (παραπληγία, ημιπληγία, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.λ.π) είτε από κακώσεις (τροχαία, αθλητικές κακώσεις, εργατικά ατυχήματα). Επίσης σε ασθενείς μετά από επεμβάσεις ορθοπεδικές, νευροχειρουργικές, καρδιοχειρουργικές, κ.λ.π. αλλά από παθήσεις του αναπνευστικού, του ερειστικού συστήματος και με νοητική στέρηση.