Skip to main content

Επεμβάσεις αναβάθμισης στην δημοτική αγορά Επανομής

Μετά την ολοκλήρωση του έργου η δημοτική αγορά προβλέπεται να ανταποκριθεί πιο λειτουργικά στους σκοπούς του αλλά και να αναβαθμίσει την περιοχή

Στη συντήρηση του κτηρίου δημοτικής αγοράς Επανομής, ένα έργο προϋπολογισμού 81.000 ευρώ, προχώρησε το προηγούμενο διάστημα ο δήμος Θερμαϊκού.

Η παλαιότητα του κτηρίου, 35 χρόνων, σε συνδυασμό με τις χρήσεις των ενοικιαζόμενων καταστημάτων και το γεγονός ότι δεν είχε γίνει συντήρηση από ανεγέρσεώς του, κατέστησαν αναγκαία τη λήψη απόφασης που είχε σκοπό την ανακαίνιση και την επισκευή του.

Οι επεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν αφορoύσαν σε καθαιρέσεις -αποξηλώσεις φθαρμένων υλικών, επιστεγάσεις, επιχρίσματα, επιστρώσεις, επενδύσεις, είδη υγιεινής, κουφώματα, υαλοπίνακες και ελαιοχρωματισμούς.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου η δημοτική αγορά προβλέπεται να ανταποκριθεί πιο λειτουργικά στους σκοπούς του αλλά και να αναβαθμίσει αισθητικά την περιοχή.

«Παρά τους δύσκολους καιρούς και τη δυσμενή οικονομική συγκυρία το Τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Θερμαίκού συνεχίζεται κανονικά. Πρόκειται για έργα που ικανοποιούν τις ανάγκες και τα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής. Μάλιστα σε μια πέτρινη περίοδο για την τοπική αυτοδιοίκηση συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά για την υλοποίηση του προγράμματός μας», τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης.