Skip to main content

Επελαύνει ο Ολυμπιακός, θέμα ωρών η ανακοίνωση του Οφόε

Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τη Λέγκια για την απόκτηση του Βέλγου μέσου με τον παίκτη να βρίσκεται στο Γκενκ για να ενσωματωθεί στην αποστολή

Την επέλασή του στο μετεγγραφικό παζάρι συνεχίζει ο Ολυμπιακός που είναι θέμα ωρών να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε.

Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τη Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτηση του Βέλγου μέσου με τον 28χρονο παίκτη να βρίσκεται στο Γκενκ ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται πως η περίπτωση του Οφόε είχε παγώσει καθώς βρέθηκε ένα βήμα μακριά από την Κράσνονταρ με τις απόψεις να διίστανται αναφορικά με τη μη επίτευξη συμφωνίας.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του παίκτη ξεκαθάρισε πως το deal χάλασε στο οικονομικό (4 εκατ. ευρώ στη Λέγκια και 2 εκατ. ευρώ στον παίκτη προσέφερε η ρωσική ομάδα) αλλά η πλευρά της Κράσνονταρ τονίζει πως η συμφωνία δεν επετεύχθη λόγω αποτυχίας του Οφόε στα ιατρικά.

Εφόσον ανακοινωθεί ο Βέλγος άσος τότε αυτή θα είναι η τέταρτη μετεγγραφή των τελευταίων ημερών για τους πρωταθλητές Ελλάδος μετά από αυτές των Παναγιώτη Ταχτσίδη, Εμάνουελ Εμενίκε και Μεχντί Καρσελά.