Skip to main content

Επεκτείνεται με δεύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα η Hilton Worldwide

Την υπογραφή συμφωνίας franchise με την Ακτή Χελώνα ΑΕ για τη λειτουργία του συγκροτήματος Doubletree by Hilton στην Κω, ανακοίνωσε η Hilton Worldwide, με τα εγκαίνια να είναι προγραμματισμένα για το
Την υπογραφή συμφωνίας franchise με την Ακτή Χελώνα ΑΕ για τη λειτουργία του συγκροτήματος Doubletree by Hilton στην Κω, ανακοίνωσε η Hilton Worldwide, με τα εγκαίνια να είναι προγραμματισμένα για το Μάιο του 2010.

Η Hilton Worldwide διαθέτει ήδη ένα ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το Hilton Αθηνών, αλλά το συγκρότημα Doubletree by Hilton, Κως – Χελώνα, αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο Doubletree by Hilton στην Ελλάδα.

«Η Hilton Worldwide συνεχίζει τη συναρπαστική επέκταση των ξενοδοχείων της στην Ευρώπη και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα εγκαίνια του πρώτου Doubletree by Hilton στην Ελλάδα», δήλωσε ο Patrick Fitzgibbon, Αντιπρόεδρος και Yπεύθυνος Aνάπτυξης της Hilton Worldwide για την Ευρώπη και την Αφρική.

Το συγκρότημα Doubletree by Hilton, Κως - Χελώνα, βρίσκεται στη νοτιανατολική ακτογραμμή της Κω και διαθέτει 238 δωμάτια, 15 σουίτες και τρεις βίλες, δύο εστιατόρια και μπαρ, spa και γυμναστήριο, ιδιωτική παραλία, καθώς επίσης και χώρο 800 τετραγωνικών μέτρων για κοινωνικές εκδηλώσεις με αίθουσα χωρητικότητας 700 ατόμων.

Σημειώνεται ότι η επωνυμία Doubletree by Hilton περιλαμβάνει ξενοδοχεία πολυτελείας και έχει σημειώσει αξιοσημείωτη ανάπτυξη από την άνοιξη του 2008, όταν εγκαινιάστηκε το πρώτο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο. Στην Ευρώπη λειτουργούν ήδη δέκα ξενοδοχεία (Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Σλοβακία), ενώ έχουν επιβεβαιωθεί αναπτυξιακά σχέδια για τη Ρωσία και τη Ρουμανία.