Skip to main content

Επεισοδιακή 5ήμερη σχολείου της Θεσσαλονίκης στην Αλεξανδρούπολη: Κλοπές, χασίς και 4 συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση μετά από καταγγελία μαθητών για κλοπή αντικειμένων από τα δωμάτιά τους - Τέσσερις μαθητές εντοπίστηκαν να κατέχουν κάνναβη και συνελήφθησαν

Επεισοδιακή αποδείχθηκε πενταήμερη εκδρομή μαθητών σχολείου της Θεσσαλονίκης στην Αλεξανδρούπολη την περασμένη εβδομάδα, που κατέληξε στη σύλληψη τεσσάρων μαθητών ηλικίας 17 ετών.

Ειδικότερα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 21 Φεβρουαρίου, μαθητές κατήγγειλαν στις τοπικές αρχές την κλοπή χρηματικού ποσού και χρυσαφικών που έλειπαν από τα δωμάτιά τους.

Την επόμενη ημέρα, στις 22 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο ξενοδοχείο, κατά την οποία οι αρχές διαπίστωσαν πως τέσσερις ανήλικοι είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητες κάνναβης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή ειδικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, εντοπίστηκε ακόμη μία μικροποσότητα κάνναβης σε ένα από τα δωμάτια των μαθητών.

Για την κατοχή των ναρκωτικών οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο μαθητών και δύο μαθητριών, ηλικίας 17 ετών, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Η έρευνα για την κλοπή συνεχίζεται, ενώ η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης εις βάρος των τεσσάρων μαθητών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα.