Skip to main content

Επεισόδια στο ΑΠΘ μεταξύ φοιτητικών παρατάξεων

Πρωτοφανή περιστατικά καταγγέλλει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ότι διαδραματίστηκαν σήμερα στο ΑΠΘ στη Σχολή Θετικών Επιστημών κατά τη διάρκεια εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών.
Πρωτοφανή περιστατικά καταγγέλλει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ότι διαδραματίστηκαν σήμερα στη Σχολή Θετικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της μέλη της ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης εισέβαλαν στο χώρο της Σχολής και επιτέθηκαν σε μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με τη συνοδεία «εξωπανεπιστημιακών», ένας εκ των οποίων επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι με τη λαβή περιστρόφου όπλου μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Για το γεγονός αυτό, μάλιστα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, έχει ενημερωθεί η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η οποία διεξάγει έρευνα.

«Είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά χρονικά, φοιτητική παράταξη να χρησιμοποιεί οπλισμό και μαφιόζικες τακτικές προκειμένου να επιβάλει την άποψή της στο χώρο των Πανεπιστημίων», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.