Skip to main content

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Γιάννης Γιανναράς

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του «Δικεφάλου» υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών μέχρι το καλοκαίρι του 2020

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ υπέγραψε ο Γιάννης Γιανναράς.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του «Δικεφάλου» υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ για τον παίκτη:

«Ο Γιάννης Γιανναράς γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου του 1999 στο Παραλίμνι του Κύπρου, έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κεραυνό Στροβόλου και πριν κλείσει τα 13 του χρόνια έγινε ο νεαρότερος παίκτης που αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Κύπρου. Πιο συγκεκριμένα, στις 2 Μαρτίου του 2012, αγωνίστηκε για 13 λεπτά κόντρα στην ΑΕΛ, γεμίζοντας μάλιστα την στατιστική του με 8 πόντους, ένα ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα κλέψιμο.

Το 2013 εντάχθηκε τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών ΕΟΚ που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη και ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα.

Το 2015 κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Θεσσαλονίκης με την παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια το χάλκινο μετάλλιο στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Το 2016 συμμετείχε τόσο στην παιδική, όσο και στην εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ, κατακτώντας και με τις δύο το Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης, ενώ το 2017 κατέκτησε άλλο ένα πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης με την εφηβική ομάδα.

Είναι μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων της Ελλάδας και το καλοκαίρι του 2016 αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων που διεξήχθη στο Κάουνας, μετρώντας 6.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά αγώνα».