Skip to main content

Επαγγελματική ημερίδα για τον εσωτερικό έλεγχο στη Θεσσαλονίκη

Η επαγγελματική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 19 Μαΐου από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (ΕΙΕΕ).

Επαγγελματική ημερίδα για τον εσωτερικό ελεγχο στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (ΕΙΕΕ) στα πλαίσια της προσπάθειας για τη βελτίωση της επαγγελματικής ανάπτυξης και επιμόρφωσης των μελών του και όλων όσων ασχολούνται με τον Εσωτερικό Έλεγχο, τη Διαχείριση Κινδύνων, τη Κανονιστική Συμμόρφωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 19 Μαΐου και θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του οποίου θα τελεστεί.

Το ΕΙΕΕ είναι ο επίσημος φορέας που εκπροσωπεί την λειτουργία του Εσωτερικού Ελέγχου και τους Εσωτερικούς Ελεγκτές στην Ελλάδα. και είναι μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών ( The Institute of Internal Auditors - www.theiia.org ) και της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ινστιτούτων Εσωτερικού Ελέγχου ( European Confederation of Institutes of Internal Auditing - www.eciia.eu ).

Το ΕΙΕΕ έχει δημιουργήσει μία κοινότητα που αριθμεί περίπου 2,500 μέλη και φίλους από όλη την Ελλάδα που ασχολούνται με θέματα Εσωτερικού Ελέγχου, Διαχείρισης Κινδύνων, Κανονιστικής Συμμόρφωσης, εκ των οποίων περισσότερα από 450 μέλη είναι ενεργά και 250 εξ’ αυτών κατέχουν την επαγγελματική πιστοποίηση στον Εσωτερικό Έλεγχο CIA.