Skip to main content

Επαφές στην Αθήνα θα έχουν τρεις ξένοι μεγαλοεπενδυτές

Χθες είχαν συναντήσεις με τις διοικήσεις των τραπεζών στις οποίες μετέχουν και εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στις προοπτικές της ελληνικής Οικονομίας

Με την πολιτική ηγεσία της χώρας θα συναντηθούν σήμερα τρεις ξένοι μεγαλοεπενδυτές, οι οποιοι βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα.

Ο ιδρυτής και επικεφαλής της Fairfax, Πρεμ Γουάτσα, ο Τζ. Πόλσον του ομώνυμου fund και ο νούμερο δύο της WL. Ross and Co Στ. Τζόνσον θα έχουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτο, τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γ. Σταθάκη και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρα. Ραντεβού έχει ζητηθεί και από τον νέο πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χθες είχαν συναντήσεις με τις διοικήσεις των τραπεζών στις οποίες μετέχουν και εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στις προοπτικές της ελληνικής Οικονομίας και των τραπεζών. Σύμφωνα με πληροφορίες το μήνυμα που θα δώσουν στην κυβέρνηση είναι ότι θα στηρίξουν τη χώρα και τον πρωθυπουργό. Όπως εκτιμούν, η Ελλάδα έχει μεγάλη δυναμική ανόδου, αρκεί η κυβέρνηση να προχωρήσει γρήγορα σε αποφάσεις και να υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις.

Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν και άλλους Έλληνες επιχειρηματίες στη διάρκεια δείπνου που θα παρατεθεί προς τιμήν τους το βράδυ της Παρασκευής.