Skip to main content

Επαφές Μητσοτάκη με Ευρωπαίους αξιωματούχους στις Βρυξέλλες

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ.

Με Ευρωπαίους αξιωματούχους θα συναντηθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την ερχόμενη Πέμπτη στις Βρυξέλλες, όπου θα βρίσκεται για τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

Στις 10 το πρωί της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος) θα συναντηθεί με την ύπατη εκπρόσωπο της Ε.Ε. για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι.

Αργότερα, στις 15:30 θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ενώ κατόπιν, στο περιθώριο της συνόδου του ΕΛΔ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι

Οι συναντήσεις αυτές, σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, εντάσσονται στο πλαίσιο των διεθνών επαφών του κ. Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει την ευκαιρία να ενημερώσει τους εταίρους και συμμάχους της χώρας για τις εσωτερικές και περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και για τις πάγιες ελληνικές θέσεις.