Skip to main content

Επαφές Λίλτση με πολίτες του Δ. Παύλου Μελά για το πρόγραμμα

Πρώτη ανοικτή συνάντηση πραγματοποίησε με πολίτες ο επικεφαλής της «αναΤΡΟΠΗΣ δήμου Παύλου Μελά» και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης.

Δεκάδες προβλήματα καθημερινότητας, όπως η απουσία αθλητικών χώρων και πάρκων, τα προβλήματα με τα ρέματα και η έλλειψη πάρκων και σχολείων είναι ορισμένα μόνο από τα δεκάδες ζητήματα που έθιξαν και ζητούν λύση οι πολίτες της Ευκαρπίας, στην πρώτη ανοικτή συνάντηση που πραγματοποίησε μαζί τους ο επικεφαλής της «αναΤΡΟΠΗΣ δήμου Παύλου Μελά» και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για μια από τις πρώτες ανοικτές συναντήσεις που πραγματοποιεί ο κ. Λίλτσης με δημότες το 2018 και στόχο έχει να καταγράψει τα προβλήματα της κάθε περιοχής, να τα κωδικοποιήσει, να συζητήσει προτάσεις για την επίλυσή τους και στην πορεία οι προτάσεις αυτές να αποτελέσουν βασικά σημεία του προγράμματος της διοίκησης που θα υλοποιήσει η «αναΤΡΟΠΗ» όταν θα κληθεί να διοικήσει το δήμο.

Αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις με πολίτες το επόμενο διάστημα. «Στόχος μας είναι να συζητήσουμε μέχρι το 2019 οπότε θα γίνουν οι εκλογές με όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες. Να πάμε σε όλες τις δημοτικές ενότητες, σε κάθε γειτονιά του Παύλου Μελά, σε κάθε καφενείο για να ακούσουμε τα παράπονα του κόσμου και να αφουγκραστούμε την κοινωνία. Μαζί θα συνδιαμορφώσουμε το πρόγραμμα που θα διοικήσει το δήμο» ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης.

«Συμβολικά ξεκινάμε από την Ευκαρπία και δεν είναι τυχαίο αυτό! Η Ευκαρπία είναι ένα από τα δυνατά σημεία του δήμου. Είναι ένας τόπος ευλογημένος που έχει απίστευτες δυνατότητες ανάπτυξης! Ένας τόπος προορισμού αλλά και τόπος οικονομικά ανθηρός! Έχει προσφέρει και συνεχίζει τα προσφέρει τα μέγιστα στον καλλικρατικό δήμο αλλά παραγκωνίσθηκε μέχρι τώρα συστηματικά» συμπλήρωσε.

Ο κ. Λίλτσης αναφέρθηκε στην απουσία σημαντικών έργων υποδομής, τα προβλήματα που χρονίζουν και παραμένουν άλυτα, τον ΣΜΑ που υπάρχει στην περιοχή, τα ρέματα που είναι επικίνδυνα και εστίες μόλυνσης, την απουσία σύγχρονων κοιμητηρίων, την παντελή έλλειψη παιδικών σταθμών και σχολείων σε μια περιοχή όπου ζουν πολλά νέα ζευγάρια, την απουσία χώρων άθλησης κ.α.

«Γι’ αυτόν τον τόπο λοιπόν θα κάνω τα πάντα, ώστε να τον δω να γίνεται κόσμημα. Να γίνεται παράδειγμα και οι πολίτες να χαίρονται που ζουν εδώ» ανέφερε ο γιατρός και υποψήφιος δήμαρχος και κάλεσε τους πολίτες να πάρουν το λόγο.

Σημειώνεται πως θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις με δημότες άλλων περιοχών του δήμου Παύλου Μελά με σκοπό να συγκεντρωθούν τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν, να κωδικοποιηθούν και να προταθούν λύσεις που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της «αναΤΡΟΠΗΣ δήμου Παύλου Μελά».