Skip to main content

Έως 23 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση το απόγευμα.

Άστατος θα είναι ο καιρός  με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και την Κρήτη που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά τις πρωινές ώρες και σταδιακή βελτίωση στη συνέχεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς. Στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.