Skip to main content

Εντυπωσιακό χτύπημα ετοίμαζε ο Επαναστατικός Αγώνας

Περισσότερες από μία βομβιστικές επιθέσεις με παγιδευμένα οχήματα ετοίμαζαν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ, τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα με τα 180 κιλά εκρηκτικών που εντοπίστηκαν σε ισόγειο γ
Περισσότερες από μία βομβιστικές επιθέσεις με παγιδευμένα οχήματα ετοίμαζαν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ, τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα με τα 180 κιλά εκρηκτικών που εντοπίστηκαν σε ισόγειο γκαράζ πολυκατοικίας στον Καρέα. Πιθανοί στόχοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν η στατική αστυνομική δύναμη στην Πανόρμου, οικονομικός στόχος στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, αλλά και το κτίριο του ΟΠΑΠ στον Κηφισό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σχεδιάγραμμα για το κτίριο του ΟΠΑΠ στον Κηφισό βρέθηκε στην κατοικία του Ν. Μαζιώτη στα Καλύβια.

Στην ίδια τοποθεσία έχουν βρεθεί τα χειρόγραφα σχεδιαγράμματα που αφορούν στην προετοιμασία επίθεσης κατά της στατικής αστυνομικής δύναμης κοντά στο κτίριο της ΓΑΔΑ στην Πανόρμου, καθώς και κατά οικονομικού στόχου στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αντιτρομοκρατικής, τα 180 κιλά εκρηκτικής ύλης ANFO θα χρησιμοποιούνταν σε ένα εντυπωσιακό χτύπημα του Επαναστατικού Αγώνα ή σε περισσότερα μικρότερα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι επιθέσεις θα γίνονταν με παγιδευμένα οχήματα.