Skip to main content

Εντοπίστηκε το πτώμα 63χρονου αγνοούμενου ψαρά στην Καβάλα

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το Λιμενικό και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εντοπίστηκε χθες το βράδυ από το Λιμενικό Σώμα, το πτώμα ενός 63χρονου ψαρά, ο οποίος αγνοούνταν, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Καβάλας.

Συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Καβάλας, ενημερώθηκε χθες το βράδυ για το περιστατικό του αγνοούμενου αλιέα, ο οποίος είχε βγει για ψάρεμα με το ερασιτεχνικό σκάφος «ΣΑΚΗΣ» Σ.Ε. 175, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Καβάλας.

Άμεσα προς εντοπισμό του 63χρονου, απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τα Α/Κ σκάφη «ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ» Ν.Κ. 298, «ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Ι» Ν.Θ. 977, «ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ IV» Ν.Θ. 1071, «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ» Ν.Κ. 957 και το Ε/Γ- λάντζα «ΑΚΡΑ ΠΡΙΝΟΣ» Ν.Κ. 300, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγαν δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από το Α/Κ «ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ» και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.Α.ΚΤ. στον λιμένα Καβάλας απ' όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή του  Α/Κ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ», το ερασιτεχνικό σκάφος «ΣΑΚΗΣ» ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Νέας Περάμου.