Skip to main content

Ταυτοποιήθηκε ο 18χρονος που έριξε τη φωτοβολίδα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Πρόκειται για έναν 18χρονο. Είχε εκτοξεύσει φωτοβολίδα ευθείας βολής, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα παικτών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

Δικογραφία σε βάρος ενός 18χρονου, για τη φωτοβολίδα ευθείας βολής που ερρίφθη κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, στην Τούμπα, στις 30 Οκτωβρίου, σχημάτισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης, η ενέργεια του οποίου οδήγησε σε προσωρινή διακοπή του ντέρμπι των Δικεφάλων, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις Νομοθεσίας «Περί Αδικημάτων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και «Περί φωτοβολίδων & Πυροτεχνημάτων». Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος ενεργοποίησε φωτοβολίδα – βεγγαλικό με εκτοξευστήρα, το οποίο κατέληξε στον αγωνιστικό χώρο και είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Ο 18χρονος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στην παραπάνω Υπηρεσία, στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, ενώ η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.