Skip to main content

Εντοπίστηκε και δεύτερος παράνομος ραδιοσταθμός στην Ξάνθη

Άλλος ένας ραδιοφωνικός σταθμός που εξέπεμπε παράνομα εντοπίστηκε στην Ξάνθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα.

Άλλος ένας ραδιοφωνικός σταθμός που εξέπεμπε παράνομα εντοπίστηκε στην Ξάνθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα μαζί με από υπαλλήλους της Εθνικής Επιτροπής Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών (Ε.Ε.Τ.Τ.) και δικαστικό λειτουργό στο πάρκο κεραιών της πόλης.

Ιδιοκτήτριά του ήταν μια 41χρονη που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα και στο πάρκο κατασχέθηκαν τρεις ηλεκτρονικές συσκευές, ένα σύστημα κεραιών εκπομπής και μια κεραία. Η 41χρονη παρουσιάστηκε οικειοθελώς στην Ασφάλεια, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενη για παράβαση της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.

Ήταν το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς την προηγούμενη ημέρα είχε παραπεμφθεί στον εισαγγελέα ένας 48χρονος που είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό και διαπιστώθηκε ότι εξακολουθούσε να εκπέμπει από την εγκατάστασή του στο πάρκο κεραιών, όπου κατασχέθηκαν δυο κεραίες και δυο συστήματα εκπομπής μαζί με πέντε ηλεκτρονικές συσκευές.