Skip to main content

Εντοπίστηκε η 47χρονη Βαΐα Οικονόμου - Νοσηλεύεται στην Καστοριά

Η 47χρονη, μητέρα ενός παιδιού, νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, όπου εισήχθη τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Στην Καστοριά εντοπίστηκε η 47χρονη Βαΐα Οικονόμου από το Κορδελιό της Θεσσαλονίκης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 6 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Voria.gr, η 47χρονη εισήχθη τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Η 47χρονη, μητέρα ενός παιδιού, νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου.

Η καθηγήτρια εισήχθη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους καθώς σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η ταυτότητά της κ. Οικονόμου επιβεβαιώθηκε από συγγενικό της πρόσωπο το οποίο εργάζεται σε υπεύθυνη θέση μέσα στο νοσοκομείο.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι η κ. Οικονόμου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από μοναστήρι της περιοχής στο οποίο διέμενε.

Η εξαφάνιση της 47χρονης μαθηματικού δηλώθηκε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο αστυνομικό τμήμα Κορδελιού-Ευόσμου από την αδερφή της, η οποία είχε μιλήσει τηλεφωνικά το πρωί της 6ης Οκτωβρίου με την Βαΐα. Αργά το απόγευμα της Παρασκευής η Βαΐα είχε συνομιλήσει στο τηλέφωνο και με τη μητέρα της.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου επρόκειτο να συναντηθεί με την κόρη της στην Χαλκιδική αλλά δεν πήγε στο ραντεβού τους. Οι συγγενείς της θεωρούσαν πως δεν υπήρχε περίπτωση να έλειπε από αυτή τη συνάντηση και φοβούνταν για το χειρότερο.