Skip to main content

Εντοπισμός της σορού 85χρονου στα Κάτω Πορόια Σερρών

Πρόκειται για άνδρα η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί το τελευταίο διάστημα στο αστυνομικό τμήμα Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.

Η σορός ενός 85χρονου εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στο χωριό Κάτω Πορόια, στις Σέρρες, με όλα τα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα να συγκλίνουν στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Πρόκειται για άνδρα η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί το τελευταίο διάστημα στο αστυνομικό τμήμα Κάτω Νευροκοπίου Δράμας. Το πτώμα του ηλικιωμένου εντοπίστηκε χθες, στις 2.30 μετά το μεσημέρι, λίγες ώρες αφότου η κόρη του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του σε αστυνομικό τμήμα του Νευροκοπίου Δράμας.

Οι έρευνες οδήγησαν στα Κάτω Πορόια, όπου τελικώς ο 85χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε σπίτι, φέροντας - σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης - κακώσεις στο πρόσωπο και στο λαιμό. Μάλιστα, τα τραύματα στο λαιμό φαίνεται ότι παραπέμπουν σε στραγγαλισμό, ενώ πιθανότατα να προηγήθηκε πάλη μεταξύ δράστη ή δραστών και θύματος.

Το σπίτι ήταν άδειο, ενώ οι ένοικοί του αναζητούνται και εξετάζεται εάν ο ηλικιωμένος διατηρούσε επαφές μαζί τους.

Στον χώρο μετέβησαν αρμόδια Εγκληματολογικά συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Σερρών, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.