Skip to main content

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, «λίγο» το 2-1 με Παναιτωλικό (vid)

Ξεκίνημα με το δεξί για τον 'Δικέφαλο' που επικράτησε με 2-1 επί του Παναιτωλικού. Σκόρερ για τους ασπρόμαυρους οι Μπίσεσβαρ καιι Ροντρίγκες.

Με το δεξί μπήκε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Super League ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής επικράτησε με σκορ 2-1 επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα, παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και χάνοντας παράλληλα πολλές ευκαιρίες ώστε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του (δείτε τα γκολ εδώ και εδώ).

Ο ''Δικέφαλος'' ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2' όταν μετά από σέντρα του Τζάλμα και κακή απομάκρυνση του Μύγα, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επωφελήθηκε και σούταρε για το 1-0.

Στο 24΄λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά του όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκες, ο Μάτος πήρε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Κυριακίδη σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Ότι δεν κατάφερε να πετύχει ο Βραζιλιάνος, το πέτυχε ο Ροντρίγκες 3' αργότερα όταν συνδυάστηκε υπέροχα με τον Αθανασιάδη, υποδέχθηκε την μπάλα και νίκησε τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού για το 2-0.

Ο επιθετικός μονόλογος των ''ασπρόμαυρων'' συνεχίστηκε και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν η κοντινή κεφαλιά του Αθανασιάδη κατέληξε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βλάνταν Ιβιτς συνέχισαν να βρίσκονται στην επίθεση και στο 76΄ έχασε σπουδαία ευκαιρία ώστε να μεγαλώσει το προβάδισμά του όταν, ο Περέιρα προ κενής εστίας δεν κατάφερε να κοντρολάρει την μπάλα.

Στο 81΄ο άσος του ΠΑΟΚ έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία όταν η εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κυριακίδη.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Αγρινίου ήταν να μειώσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν μετά από λάθος του Βαρέλα, ο Αμρ Ουάρντα επωφελήθηκε και νίκησε τον Γλύκο για το 2-1.