Skip to main content

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ ο κόμβος Παλλαδίου στη Ροδόπη

Φορέας υλοποίησης είναι η Διεύθυνση Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013» (ΕΣΠΑ) εντάχθηκε το έργο κατασκευής «Βελτίωση Εθνικής Οδού Νο 2 -Κατασκευή κόμβου Παλλαδίου Νομού Ροδόπης», με την υπογραφή από το γενικό γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Δημήτρη Σταμάτη.

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή διάταξης δύο ημικόμβων επί της Εθνικής οδού Νο 2, στην περιοχή του οικισμού Παλλαδίου Νομού Ροδόπης. Οι δύο ημικόμβοι διαμορφώνονται στις δύο πλευρές της εθνικής οδού. Τα τμήματα σύνδεσης των ημικόμβων με την εθνική οδό και τη δημοτική οδό, συνολικού μήκους περίπου 300 μέτρα έχουν πλάτος ασφαλτικού καταστρώματος 6,50 μέτρα και ερείσματα εκατέρωθεν 1,25 μέτρα. Προβλέπεται ο ηλεκτροφωτισμός του συστήματος του ανισόπεδου κόμβου καθώς και η σήμανση, η ασφάλιση και η διαγράμμιση του.

Οσυνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 675.000 ευρώ και φορέαςυλοποίησης είναι η Διεύθυνση Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας ΑνατολικήςΜακεδονίας-Θράκης,ενώ η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό ΤαμείοΠεριφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Α.Μ