Skip to main content

Εντάξει: Έρευνα για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και το Αρχιτεκτονικό

Ζητήσαμε αυτοψία και πλήρη ενημέρωση από τους προϊσταμένους των αρμόδιων υπηρεσιών και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο προσωπικά, ανέφερε ο Καλαφάτης.

Την πραγματοποίηση αυτοψίας και ενημέρωσής τους, για το σύνολο των τεχνικών θεμάτων που ανακύπτουν σχετικά  με το έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης των κτηρίων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης και του Αρχιτεκτονικού, ζητούν με επιστολή που απέστειλαν, χθες, οι σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει».

Η επιστολή στάλθηκε, με πρωτοβουλία του επικεφαλής της παράταξης, βουλευτή Α Θεσσαλονίκης, Σταύρου Καλαφάτη, στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης Αθανάσιο Παπά. Την υπογράφουν οι αντιπρόεδροι της Οικονομικής Επιτροπής Σωκράτης Δημητριάδης και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Εφραίμ Κυριζίδης.

«Με το έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης των δύο αυτών κτιρίων εγείρονται θέματα. Είχα υπογραμμίσει, στην πρόσφατη τοποθέτησή μου, στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ότι για εμάς, το ζήτημα με την Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη τώρα ανοίγει. Ζητήσαμε αυτοψία και πλήρη ενημέρωση από τους προϊσταμένους των αρμόδιων υπηρεσιών και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο προσωπικά, για να δούμε τι έχει συμβεί και για ποιον λόγο, ένα έργο που θα διαρκούσε 90 ημέρες ξεπέρασε τις 500 κι ακόμη δεν έχει γίνει η παραλαβή του», δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.