Skip to main content

Εντάξει: Ένας – ένας εγκαταλείπουν το καράβι της Διοίκησης Μπουτάρη

«Αντιδήμαρχοι καρατομούνται, πρόεδροι καθαιρούνται, σύμβουλοι της διοίκησης αντιπολιτεύονται, διαμερισματικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι παραιτούνται»

Απαντήσεις σχετικά με την παραίτηση της αντιδημάρχου Λίνας Λιάκου, για την ανάληψη της θέσης της Περιφερειακής Διευθύντριας για την Ευρώπη και Μέση Ανατολή στον Οργανισμό των «100 Ανθεκτικών Πόλεων» ζητά η δημοτική παράταξη «Εντάξει».

«Γεννιόνται πάρα πολλά ζητήματα, σε πολλά επίπεδα, όταν αντιδήμαρχος που υπηρετεί συγκεκριμένη θέση, προασπίζοντας τα συμφέροντα του δήμου Θεσσαλονίκης, ξαφνικά και απροειδοποίητα βρίσκεται σε σχέση επαγγελματικής εξάρτησης με φορέα συνερεγαζόμενο πολλαπλπώς με το δήμο Θεσσαλονίκης. Απαιτούνται απαντήσεις», σημειώνεται σε ανακοίνωση.

Όπως σημειώνουν οι «Εντάξει», «αυτό, πάντως, που παρατηρεί κάποιος είναι πως, ένας – ένας, οι άνθρωποι της Διοίκησης του Δήμου εγκαταλείπουν το καράβι».

«Αντιδήμαρχοι καρατομούνται, πρόεδροι καθαιρούνται, σύμβουλοι της διοίκησης αντιπολιτεύονται, διαμερισματικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι παραιτούνται. Γεννιέται το εύλογο ερώτημα: Θα μείνει, κανείς, να διοικήσει;», καταλήγει.