Skip to main content

Ένσταση για το παιχνίδι με την Μπάνβιτ κατέθεσε η ΚΑΕ Άρης (video)

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ διαμαρτύρεται για τον εναπομείναντα χρόνο μετά το τρίποντο του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και ζητά την υπέρ του κατακύρωση του αγώνα

Ένσταση, με την οποία ζητά την υπέρ του κατακύρωση του αγώνα, υπέβαλε ο Άρης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Μπάνβιτ.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ υποστηρίζει ότι όταν ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς πέτυχε το τρίποντο που έγραψε το 93-94, στο χρονόμετρο απέμεναν 26.6 δευτερόλεπτα για τη λήξη της παράτασης. Μετά το κόψιμο του Σπύρου Μούρτου στον Θίοντορ το χρονόμετρο έδειχνε 1.7 δευτερόλεπτα για τη λήξη, κάτι που σημαίνει ότι είχε λήξει ο χρόνος των 24'' για την τουρκική ομάδα.

Παρά την επίσημη ένσταση όμως την οποία και κατέθεσε η ΚΑΕ Άρης αποκαλυπτικό είναι το βίντεο του συνδρομητικού καναλιού αναφορικά με την έκβαση των τελευταίων φάσεων της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα και όπως φαίνεται παρακάτω από το βίντεο της Nova, ο Θίοντορ αστόχησε εσκεμμένα στη βολή, ο Τσαϊρέλης πήρε το ριμπάουντ αλλά ο Κούλιγκ έκανε φάουλ στον ψηλό του Άρη με τους διαιτητές να μην σφυρίζουν την παράβαση, δίνοντας την επαναφορά στην τουρκική ομάδα και την ευκαιρία να έχει μια ακόμη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όπως και έκανε με τον Ορέλικ.