Skip to main content

Ένωση Κεντρώων: Όχι σε υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, όπως ζητούν τα παπαγαλάκια

Δεν θεωρούμε πρέπον που επί πέντε ημέρες βλέπουμε συνεχώς τη σκηνή με τον κ. Σαββίδη, αναφέρει το κόμμα - «Έχουμε καλύτερους επενδυτές από αυτόν;»

Τη διαφωνία της με το ενδεχόμενο υποβιβασμού του ΠΑΟΚ, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο επεισοδιακό ντέρμπι με την ΑΕΚ, δηλώνει κατηγορηματικά η Ένωση Κεντρώων, ενώ στηρίζει εμμέσως τον Ιβάν Σαββίδη και τις επενδυτικές του κινήσεις στη χώρα.

Το αδίκημα του κ. Σαββίδη ήταν ότι οπλοφορούσε και εισήλθε με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο. Ζήτησε συγνώμη για το συμβάν, ωστόσο αν οι αρμόδιοι θεωρούν ότι πρέπει να τιμωρηθεί για την πράξη του, ας το κάνουν. Όμως δε συμφωνούμε να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ με υποβιβασμό, όπως απαιτούν τα "παπαγαλάκια" άλλων ομάδων», τονίζει το κόμμα του Β. Λεβέντη και σπεύδει να συμπληρώσει:

«Ούτε θεωρούμε πρέπον που επί πέντε ημέρες βλέπουμε συνεχώς την σκηνή με τον κ. Σαββίδη να οπλοφορεί. Ούτε είναι σωστό, ο Σαββίδης να πληρώσει για όλους, γιατί πολλοί μεγαλοπαράγοντες άλλων ομάδων βαρύνονται με πολύ περισσότερα και σημαντικότερα».

Όπως επισημαίνει το γραφείο Τύπου του κόμματος, «αν συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος Βορρά - Νότου θα υπάρξει διχαστικό κλίμα στην Ελλάδα, δεδομένου ότι τα πιο πολλά κόμματα είναι, έτοιμα να δεχθούν σύνθετη ονομασία που περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία».

«Αν πάλι θέλουμε να διώξουμε από την Ελλάδα τον Σαββίδη, έχουμε καλύτερους επενδυτές;», διερωτάται η Ένωση Κεντρώων και στρέφει τα βέλη της σε άλλους επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον επαγγελματικό αθλητισμό: «Γιατί κάποιοι εφοπλιστές άλλων ομάδων δεν έχουν Έλληνες στα καράβια τους, αλλά αλλοδαπούς εργαζόμενους. Καλούμε τους επενδυτές να επενδύσουν τους κάνουμε μέχρι ενός ορίου τα κέφια και μετά τους βάζουμε στο στόχαστρο;».

«Θα υπάρξει με τις συνθήκες αυτές, άλλος επενδυτής για να επενδύσει στη χώρα μας;», αναρωτάται, καταλήγοντας.