Skip to main content

Ένωση Κεντρώων: Η διαπραγμάτευση θα καταλήξει στην αποδοχή των πάντων

Το κόμμα του κ. Λεβέντη ζητά, επίσης, από τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα να μην συνεχίσουν την τακτική της υπονόμευσης της διαδικασίας.

Η πολυδιαφημισμένη διαπραγμάτευση θα καταλήξει άλλη μία φορά σε αποδοχή των πάντων, εκτιμά, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, με αφορμή την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα.

Παράλληλα, εκφράζει την ελπίδα ότι «η κυβέρνηση στη νέα επίσκεψη στην Αθήνα των τεχνικών κλιμακίων και των θεσμών να πάρει την απόφαση αποδοχής των νέων μέτρων και να εγκαταλείψει τα μασημένα λόγια και τους δισταγμούς».

Η Ένωση Κεντρώων ζητά, επίσης, από τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα «να μην συνεχίσουν την τακτική της υπονόμευσης της διαδικασίας, αλλά με γενναιότητα και ειλικρίνεια να συμβάλλουν στην ολοκλήρωση της διαδικασίας».

«Όσο μεγαλύτερος είναι ο λαϊκισμός των αντιπολιτευομένων, τόσο πιο φοβική θα είναι η στάση των κυβερνώντων», υπογραμμίζει και προσθέτει: «Θεωρούμε, ωστόσο, ότι ούτε αυτά τα μέτρα της 2ης αξιολόγησης θα λύσουν το πρόβλημα, όσο οι παθογένειες κουκουλώνονται και το πολιτικό σύστημα δεν κάνει τις οφειλόμενες μεταρρυθμίσεις».