Skip to main content

Ένωση Κεντρώων: Χρειάζεται διακομματικό σχέδιο για τα Εξάρχεια

Τα καλά νέα θα έρθουν μόνο όταν υλοποιηθούν όλα αυτά που θα ψηφίσουμε και όταν οι μεταρρυθμίσεις γίνουν πράξη, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα

Την ανάγκη να υπάρξει ένα διακομματικό σχέδιο εκκαθάρισης των Εξαρχείων και σωστής αστυνόμευσης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, υπογραμμίζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

Η ΕΚ, αναφορικά με την αστυνομία, υποστηρίζει ότι «είναι εύκολο να κατηγορούμε την αστυνομία ότι δεν κάνει σωστά την δουλειά της, όμως αν λόγου χάρη γίνει εισβολή στο πολυτεχνείο και είχαμε θύματα, τότε θα κατηγορούσαμε την αστυνομία γιατί εισέβαλε. Όταν εισβάλει, κατηγορείται γιατί εισβάλει και όταν δεν εισβάλει, κατηγορείται γιατί δεν εισβάλει».
Κατόπιν τούτων, η Ένωση Κεντρώων δηλώνει ότι πρέπει να υπάρξει διακομματικό σχέδιο.

«Τα καλά νέα θα έρθουν όταν υλοποιηθούν αυτά που ψηφίσαμε».

Παράλληλα, η Ένωση Κεντρώων χαρακτηρίζει ορθή την απόφαση της κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία «πρέπει όλα τα προαπαιτούμενα και οι νόμοι οι σχετιζόμενοι με την αξιολόγηση να ψηφιστούν άμεσα, χωρίς καμία καθυστέρηση».

Ωστόσο, υπογραμμίζει ότι «το να λέμε ότι αν γίνει αυτό θα έχουμε καλά νέα για το χρέος, συνιστά υποκρισία». Η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει ότι «τα καλά νέα θα έρθουν μόνο όταν υλοποιηθούν όλα αυτά που θα ψηφίσουμε και όταν οι μεταρρυθμίσεις γίνουν πράξη. Τώρα, καλά λόγια μόνο και διαβεβαιώσεις μπορούμε να πάρουμε για το χρέος».