Skip to main content

Ένοπλη ληστεία στο Ταχ. Γραφείο Φωτολίβους Δράμας

Ληστεία αντί για «καλημέρα» το πρωί στο Ταχυδρομικό Γραφείο Φωτολίβους Δράμας, από δύο ένοπλους που αφαίρεσαν άγνωστο ποσό από το ταμείο, ενώ άρπαξαν και την τσάντα της υπαλλήλου! Βρέθηκε αργότερα το
Σπάζοντας τη βιτρίνα του Ταχυδρομικού Γραφείου Φωτολίβους Δράμας με το όπλο τους, δύο ένοπλοι εισέβαλαν σήμερα λίγο πριν τις 9 το πρωί (22/1) στο χώρο, αιφνιδιάζοντας τη μοναδική υπάλληλο του γραφείου κι αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από το ταμείο (το ύψος του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό).  Κατά την αποχώρησή τους άρπαξαν και την τσάντα της υπαλλήλου, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, και διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε (κλεμμένο, όπως αποδείχθηκε) Ι.Χ. με το οποίο τους περίμενε συνεργός τους.

Μία ώρα αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο εγκαταλελειμμένο σε γειτονική αγροτική περιοχή του δήμου Σιταγρών, αλλά οι δράστες της ληστείας είχαν γίνει …καπνός.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών και του συνεργού τους συνεχίζονται, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.