Skip to main content

Εννέα συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη, εξιχνίαση κλοπής στην Πυλαία

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα και άλλα πέντε για υποθέσεις κλοπών το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθησαν συνολικά εννέα άτομα για κλοπές και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, ενώ εξιχνιάστηκε και μια υπόθεση κλοπής, στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ αυτών και 45χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 10 αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 66 μηνών και χρηματική ποινή, για οικονομικής φύσης αδίκημα.

Ακόμη, το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και  Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν 5 άτομα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για κλοπές.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας σε βάρος 27χρονου, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αρχές Φεβρουαρίου του 2017, μαζί με δύο συνεργούς του, αφού έσπασαν τζάμι οχήματος που βρισκόταν σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στην Πυλαία, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα έγγραφα του ιδιοκτήτη.