Skip to main content

Εννέα εκατ. επιβάτες πέταξαν με Ryanair τον Δεκέμβριο

Ο συντελεστής πληρότητας αυξήθηκε κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες τον Δεκέμβριο του 2016, αγγίζοντας το 94% - 117 εκατ. επιβάτες έως τον Δεκέμβριο

Μεγάλη αύξηση κατεγράφη στην επιβατική κίνηση του Δεκεμβρίου 2016, έναντι του ίδιου μήνα το 2015, για την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, Ryanair.

Συγκεκριμένα, η κίνηση αυξήθηκε κατά 20% σε 9 εκατ. επιβάτες, από 7,5 εκατ. τον Δεκέμβριο του 2015, ενώ ο συντελεστής πληρότητας αυξήθηκε κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες αγγίζοντας το 94%, από 91% το 2015.

Ταυτόχρονα, η ετήσια επιβατική κίνηση μέχρι τον Δεκέμβριο αυξήθηκε κατά 15% σε 117 εκατ. επιβάτες.

Ο Κένι Τζέικομπς της Ryanair δήλωσε σχετικά: «H επιβατική κίνηση Δεκεμβρίου αυξήθηκε κατά  20% σε 9.0 εκατομμύρια επιβάτες, ενώ η πληρότητα αυξήθηκε κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες αγγίζοντας το 94%, λόγω των ακόμα χαμηλότερων ναύλων μας τον Δεκέμβριο, καθώς και της  συνεχής επιτυχία του προγράμματος “Always Getting Better”.

» Οι πελάτες μπορούνε να αναμένουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους, με το καλοκαιρινό πρόγραμμα για το 2017 να είναι ήδη διαθέσιμο προς κράτηση. Παροτρύνομε τους πελάτες μας να κάνουν από τώρα κράτηση για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αναζητώντας τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη στην ιστοσελίδα Ryanair.com, ή μέσω της εφαρμογής μας».