Skip to main content

Ενημερωτικές εκδηλώσεις του ΕΕΘ για φορολογικό - ασφαλιστικό

«Η πληροφόρηση των μελών είναι μία από τις βασικές υπευθυνότητες του Επιμελητηρίου μας», επισήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Για όλα τα φορολογικά αλλά και ασφαλιστικά θέματα που τους αφορούν ενημερώθηκαν επαγγελματίες - μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης από τη Θέρμη, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΕΘ χθες Δευτέρα στο Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής.

Στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση οι ειδικοί επιστημονικοί συνεργάτες του Επιμελητηρίου, Γιάννης Σωπασής τ. Γεν. Διευθυντής του ΙΚΑ και ο οικονομολόγος- φοροτεχνικός Γιάννης Δόβελος, είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν στους επαγγελματίες τους νέους νόμους που ήδη ισχύουν και τις αλλαγές που επιφέρουν στην ασφάλιση, το συνταξιοδοτικό και τη φορολογία.

Πρόκειται για μία ακόμη εκδήλωση ενημέρωσης των μελών του Επιμελητηρίου, που γίνεται εκτός κέντρου Θεσσαλονίκης, με σκοπό την καλύτερη πληροφόρηση των μελών για τα θέματα που τους απασχολούν.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, «με τον τρόπο αυτό ακόμη και μέλη μας που μένουν εκτός Θεσσαλονίκης έχουν την ευκαιρία χωρίς να μετακινηθούν να πάρουν χρήσιμες για αυτούς πληροφορίες. Άλλωστε η πληροφόρηση των μελών είναι μία από τις βασικές υπευθυνότητες του Επιμελητηρίου μας».

Η επόμενη «αποκεντρωμένη» ενημερωτική εκδήλωση του ΕΕΘ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στην Επανομή.