Skip to main content

Ενημέρωση του Αγροτικού Αστέρα για την αναμέτρηση με τον Άρη

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Ευόσμου ενημέρωσαν με ανακοίνωσή τους ότι θα τεθεί από αύριο σε λειτουργία το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Τις τιμές των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον Άρη αλλά και τους τρόπους διάθεσης αυτών γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των σταχυοφόρων:

«Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον Άρη στο «Δ. Κοντικάκης» (14/1, 15.00).

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Τα εισιτήρια για τη Θύρα 1 θα κοστίζουν 15 ευρώ και θα διατίθενται αύριο από τις 13.45 έως τις 15.00 από το εκδοτήριο που βρίσκεται στην είσοδο της Θύρας 1 (επί της οδού Διγενή Ακρίτα).

Τα εισιτήρια για τη Θύρα 2 θα κοστίζουν κατόπιν προκήρυξης οικονομικής εγκυκλίου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος 10 ευρώ και θα διατίθενται από το εκδοτήριο της συγκεκριμένης θύρας (επί της οδού 28ης Οκτωβρίου) από τις 13.45 έως τις 15.00.

Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα ο κόσμος παρακαλείται να κρατήσει στην κατοχή του το απόκομμα του εισιτηρίου.

Από την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης θα βρίσκεται σε λειτουργία το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Αύριο λίγες ώρες πριν από την έναρξη ή μη του παιχνιδιού θα υπάρξει νέα διευκρινιστική ανακοίνωση.»