Skip to main content

Ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό

H κιτρινόμαυρη ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι όσοι φίλαθλοι της ομάδας είχαν αγοράσει εισιτήριο μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κανονικά την επόμενη Τετάρτη

Για τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό ενημέρωσε με ανακοινωσή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ορίστηκε η διεξαγωγή της αναμέτρησης η οποία και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Μετά τη σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (25/01, 19:30), η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων από την ARIS F.C. Boutique (Δευτέρα-Τετάρτη 10:00-16:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10:00-14:00 & 17:00-21:00 και Σάββατο 10:00-16:00), ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-16-17/).

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο -είτε από την ARIS F.C. Boutique είτε ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr- για την αναμέτρηση της 11ης Ιανουαρίου, που αναβλήθηκε εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κανονικά στο παιχνίδι της μεθεπόμενης Τετάρτης».