Skip to main content

Ενημέρωση Πετραλιά για το Α.Μ.Κ.Α.

Το λεωφορείο που προωθεί την καμπάνια για τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης επισκέφτηκε η υπουργός Απασχόλησης και ενημερώθηκε για την πορεία της.
Το λεωφορείο που προωθεί τη διαφημιστική καμπάνια του ΑΜΚΑ, Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, επισκέφθηκε η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά στο Περιστέρι.

Η υπουργός ενημερώθηκε για την πορεία της εκστρατείας ενημέρωσης για τον ΑΜΚΑ, ο οποίος από 1η Οκτωβρίου είναι απαραίτητος για γρηγορότερες και απλούστερες συναλλαγές στην εργασία και την ασφάλιση.

"Το Περιστέρι είναι η τελευταία στάση ενός μεγάλου οδοιπορικού σε όλη την Ελλάδα, που έγινε αυτό το καλοκαίρι ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες για τον ΑΜΚΑ, ο οποίος από τη 1η Οκτωβρίου μπαίνει στη ζωή μας. Εννέα εκατομμύρια διακόσιες χιλιάδες πολίτες έχουν σήμερα ΑΜΚΑ. Τον αριθμό αυτό, που θα μας ακολουθεί σε όλο τον εργασιακό, ασφαλιστικό και τον συνταξιοδοτικό μας βίο. Εμείς στο υπουργείο Απασχόλησης δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στην απόκτηση του ΑΜΚΑ, γιατί ο ΑΜΚΑ είναι βασικός πυλώνας της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης, για την πάταξη της μαύρης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής"., δήλωσε η κ. Πετραλιά.