Skip to main content

Ενεργειακή φτώχεια στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης

Ημερίδα της Μαρίας Σπυράκη το Σάββατο στους Αμπελόκηπους, με αποκαλυπτική έρευνα της Palmos Analysis για τη Θεσσαλονίκη και διακεκριμένους ομιλητές.

Μια από τις σημαντικότερες ημερίδες, που έχουν να κάνουν με την ενεργειακή φτώχεια στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (Hellenic Association for Energy Economics). Χορηγός επικοινωνίας είναι η Greenagenda.gr.

Στην ημερίδα μάλιστα θα παρουσιαστεί η πρωτοποριακή έρευνα «Ενεργειακή φτώχεια στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης – Όψεις ενός προβλήματος», από την εταιρία δημοσκοπήσεων Palmos Analysis και συγκεκριμένα από τη μαθηματικό, σύμβουλο μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Γκέλυ Δούμπη και τον διευθυντή ερευνών της Palmos Analysis, Πασχάλη Τεμενεκίδη.

Η ημερίδα έχει θέμα «Αντιμετωπίζοντας την ενεργειακή φτώχεια: Καταγραφή και προοπτικές επίλυσης του προβλήματος στη Θεσσαλονίκη» και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Αλέξης Μινωτής» του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, από τις 11.00' το πρωί ως τις 14.00'.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι ομιλητές, μεταξύ των οποίων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ο τομεάρχης Ενέργειας της ΝΔ, Κώστας Σκρέκας, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, επικεφαλής της επενδυτικής ομάδας για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Νίκολας Τζένετ και ο διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Ενεργειακής Διοίκησης και αναπληρωτής καθηγητής στο ESCP Europe Business School του Λονδίνου, πρόεδρος της Ελληνικής Δεξαμενής Σκέψης HAEE, Κώστας Ανδριοσόπουλος.