Skip to main content

Ενδεχόμενο εμφύλιας διαμάχης στο δήμο Παύλου Μελά

Σε εμφύλια διαμάχη οδεύει ο νέος δήμος Παύλου Μελά, καθώς παρά τις προσπάθειες των νυν δημάρχων να καταλήξουν σε κοινό ψηφοδέλτιο, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.
Της Χριστίνας Καραμανίδου
karamanidou@voria.gr


Σε εμφύλια διαμάχη οδεύει ο νέος δήμος Παύλου Μελά (Πολίχνη, Σταυρούπολη και Ευκαρπία), καθώς παρά τις προσπάθειες των νυν δημάρχων να καταλήξουν σε κοινό ψηφοδέλτιο, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, σε κοινό ψηφοδέλτιο θα δούμε μόνο τους δύο εκ των τριών δημάρχων, τον Κ. Θεοδωρίδη και τον Χ. Πανταζόγλου, με αντίπαλο τον δήμαρχο Σταυρούπολης, Σάββα Σερασίδη. Τα νέα δεδομένα προκαλούν έκπληξη στους τοπικούς πολιτικούς κύκλους, αφού οι δήμαρχοι Πολίχνης, Σταυρούπολης και Ευκαρπίας ήταν από τους μοναδικούς που αιτήθηκαν τη συνένωσή τους.

Όπως δήλωσε στη Voria.gr ο δήμαρχος Σταυρούπολης, είναι μια περίοδος που γίνονται συζητήσεις προκειμένου να υπάρξουν τελικές προτάσεις. «Διανύουμε μια περίοδο διαβουλεύσεων και ζυμώσεων, με αρκετές υποψηφιότητες», τόνισε ο κ. Σερασίδης, ενώ δήλωσε ότι θα επιδιώξει την ευρύτερη στήριξη των κομμάτων. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επίσημες υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Εξάλλου, ενδιαφέρον για τη διεκδίκηση του δήμου Παύλου Μελά έχουν εκδηλώσει και ο πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης Δ. Παπαδόπουλος και ο Δ. Φερενίδης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.