Skip to main content

Τούρκος μήνυσε τη σύζυγό του διότι εξύβρισε τον πρόεδρο Ερντογάν

Κι ο πατέρας μου να ήταν που έβριζε ή προσέβαλε τον πρόεδρο, εγώ δεν θα τον συγχωρούσα και θα κατέθετα μήνυση, διαβεβαίωσε ο 40χρονος Αλί Ντ.

Έξω φρενών που άκουγε τη σύζυγό του να καταριέται τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάθε φορά που εκείνος εμφανιζόταν στην τηλεόραση, ένας Τούρκος οδηγός φορτηγού κατέθεσε επίσημα μήνυση εναντίον της για εξύβριση του επικεφαλής του τουρκικού κράτους, έγραψε σήμερα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak στον ιστότοπό της.

Ο Αλί Ντ., ηλικίας 40 ετών, που παντρεύτηκε την Γκ. Ντ. πριν από τρία χρόνια, είχε ζητήσει επανειλημμένα από τη γυναίκα του να σταματήσει να εξαπολύει μύδρους εναντίον του Τούρκου προέδρου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ίδια εκνευρίστηκε από την επιμονή του συζύγου της στον οποίο είπε: «να με ηχογραφήσεις και να καταθέσεις επίσημα μήνυση».

Αυτό ακριβώς έκανε εκείνος. Κατέγραψε τις «προσβολές» της συζύγου του, για να έχει αποδεικτικά στοιχεία, προτού προσφύγει εναντίον της σε δικαστήριο της Σμύρνης.

«Την προειδοποίησα επανειλημμένα, τη ρωτούσα γιατί το έκανε αυτό. Ο πρόεδρός μας είναι ένας καλός άνθρωπος που έχει κάνει καλά πράγματα για την Τουρκία» εξήγησε ο ενάγων στη Yeni Safak.

Ωστόσο, παρά τις προτροπές και τις εκκλήσεις του, η σύζυγός του συνέχισε να προσβάλλει τον επικεφαλής του τουρκικού κράτους ή ακόμα και να αλλάζει κανάλι μόλις ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανιζόταν στους τηλεοπτικούς δέκτες.

«Κι ο πατέρας μου να ήταν που έβριζε ή προσέβαλε τον πρόεδρο, εγώ δεν θα τον συγχωρούσα και θα κατέθετα μήνυση» διαβεβαίωσε ο Αλί.

Η σύζυγος του οδηγού νταλίκας, ηλικίας 38 ετών, προσέφυγε με τη σειρά της στη Δικαιοσύνη: για να ζητήσει διαζύγιο.