Skip to main content

Ένας νεκρός σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς

Ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και υπόπτων για ληστείες σούπερ μάρκετ, τα ξημερώματα ,στο Νέο Φάληρο. Από τα πυρά των αστυνομικών έπεσε νεκρός ο ένας από τους δύο υπόπτους, ενώ ο δεύτερος διέφυγε
Ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και υπόπτων για ληστείες σούπερ μάρκετ, τα ξημερώματα ,στη διασταύρωση Ελλήνων Ηρώων και Βεΐκου στο Νέο Φάληρο. Από τα πυρά των αστυνομικών έπεσε νεκρός ο ένας από τους δύο υπόπτους, ενώ ο δεύτερος διέφυγε και αναζητείται.

Όλα ξεκίνησαν , όταν  οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούσαν τις υποθέσεις ληστειών σε σούπερ μάρκετ τον τελευταίο καιρό στην Αττική, εντόπισαν μια κλεμμένη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τη διαφυγή τους και παρακολουθούσαν την περιοχή για τον εντοπισμό των ληστών.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, δύο άτομα πήγαν να πάρουν τη μοτοσικλέτα και τότε οι αστυνομικοί τους κάλεσαν να παραδοθούν. Οι δύο άνδρες, όπως έγινε γνωστό από την Ασφάλεια, άρχισαν να πυροβολούν με δύο πιστόλια ο καθένας και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα ο ένας από τους ενόπλους να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει λίγο αργότερα στο Τζάννειο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει τραυματισμένος.

Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και πιστεύουν ότι έχει βρει καταφύγιο σε ένα από τα ακατοίκητα σπίτια πίσω από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Η περιοχή βρίσκεται σε κλοιό αστυνομικών δυνάμεων και γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί το καταφύγιο του ένοπλου, προκειμένου να συλληφθεί.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ληστές των σούπερ μάρκετ, που στις 27 Αυγούστου είχαν πυροβολήσει και πάλι εναντίον αστυνομικών, οι οποίοι τους καταδίωξαν έπειτα από ληστεία.