Skip to main content

Ένας 58χρονος είχε 5 τόνους σκουπίδια στο διαμέρισμα του στην Τούμπα

Έγινε έρευνα σε διαμέρισμα όπου διέμενε ο 58χρονος άντρας, στο οποίο εντοπίστηκαν απορρίμματα και είδη ρακοσυλλογής, πέντε τόνων

Σε εστία μόλυνσης είχε μετατραπεί το διαμέρισμα ενός 58χρονου ρακοσυλλέκτη στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Ο 58χρονος άντρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας μετά από καταγγελίες για ύπαρξη σοβαρής εστίας μόλυνσης.

Αστυνομικοί με συμμετοχή συνεργείου καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και υπαλλήλων της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής, χθες το μεσημέρι πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά την οποία έγιναν έρευνες στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο 58χρονος άντρας, στα μπαλκόνια και σε χώρους περιμετρικά του διαμερίσματος.



Κατά τις έρευνες, εντοπίστηκε μεγάλος όγκος απορριμμάτων (5 τόνων περίπου), ειδών ρακοσυλλογής και αντικειμένων που ο συλληφθείς είχε ανακτήσει από κάδους απορριμμάτων, ενώ διαπιστώθηκαν ελλιπείς συνθήκες καθαριότητας και διαβίωσης  του διαμερίσματος, καθώς και έντονη δυσοσμία, με πιθανό κίνδυνο υγειονομικής φύσης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.