Skip to main content

Ένας 38χρονος προσπάθησε να εμβολίσει περιπολικό στη Θεσσαλονίκη

Στη φάκα πιάστηκε σήμερα στη δυτική Θεσσαλονίκη ένας 38χρονος Σλοβένος, ο οποίος μετέφερε 35 αλλοδαπούς μέσα σε φορτηγό.

Στη σύλληψη ενός 38χρονου Σλοβένου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, ο οποίος ενέχεται σε περίπτωση παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, με όχημα για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή.

Ειδικότερα, το πρωί εντοπίστηκε από αστυνομικούς Ι.Χ.Φοτηγό το οποίο οδηγούσε ο 38χρονος. Στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, ο 38χρονος, προσπάθησε ανεπιτυχώς, να εμβολίσει το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι αστυνομικοί και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε το φορτηγό και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως, οι αναζητήσεις αστυνομικών οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Εντός του οχήματος, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή προ μιας εβδομάδας περίπου, εντοπίστηκαν 35 αλλοδαποί (εκ των οποίων 12 ανήλικοι), οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Μυγδονίας, που διενεργεί την προανάκριση, θα μεταφέρονταν μέχρι τα σύνορα Ελλάδας – Π.Γ.Δ.Μ., με τελικό προορισμό έτερη χώρα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.300 ευρώ έκαστος.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και θα αποδοθεί στην ιδιοκτήτρια εταιρεία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.