Skip to main content

Εναλλακτική λύση από τον Σαμαρά ζητεί ο Π. Ψωμιάδης

Έκκληση στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, να κάνει επίθεση αλήθειας και ενότητας απηύθυνε ο τελών εν αργία περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Έκκληση στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, να κάνει επίθεση αλήθειας και ενότητας απηύθυνε ο τελών εν αργία περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Περιμένω από τον Αντώνη Σαμαρά επίθεση αλήθειας και ενότητας. Επίθεση αλήθειας για την κατάσταση στην οποία έχει οδηγήσει τη χώρα το ΠΑΣΟΚ. Να ξεμπροστιάσει τα ψέματα της κυβέρνησης που οδηγούν έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση. Επίθεση ενότητας του λαού που έχει ανάγκη από ελπίδα. Ο αγανακτισμένος κόσμος, ο πολίτης που υποφέρει, ο Έλληνας που ταπεινώνεται, θέλει να ακούσει την εναλλακτική λύση» δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης με αφορμή την επικείμενη παρουσία του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στην 76η ΔΕΘ.

Ο κ. Ψωμιάδης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι ο κ. Παπανδρέου έχει επιλέξει να πορεύεται κόντρα στην κοινωνία.

«Περιμένω από τον πρόεδρο να σταθεί ξεκάθαρα δίπλα στους πολίτες που δοκιμάζονται, να εγγυηθεί ότι δεν αναγνωρίζει κανέναν κεφαλικό φόρο σε βάρος του ελληνικού λαού, ότι ως κυβέρνηση δεν θα αναγνωρίσει το χαράτσι για τα ακίνητα και θα απαλλάξει τους πολίτες από αυτό, αλλάζοντας πολιτική για την αντιμετώπιση της κρίσης» συνέχισε ο κ. Σαμαράς.   

Τέλος, ο κ. Ψωμιάδης, κάλεσε τον κ. Σαμαρά να κρατήσει ψηλά τη σημαία της αντίστασης κατά των αγορών και των εκπροσώπων τους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

«Φτάνει πια, δεν πάει άλλο. Ο λαός, κ. πρόεδρε, θέλει δυναμικές πρωτοβουλίες για αλλαγή» κατέληξε.