Skip to main content

Ένα βήμα πριν τον γκρεμό το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή!

Δραματικές ώρες στον Γηραιό: Παίκτες και τεχνικό τιμ ενημερώθηκαν επισήμως ότι η ομάδα θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στη Football League!

Το χρονικό του προαναγγελθέντος «θανάτου» του Ηρακλή πήρε σάρκα και οστά, καθώς η οικονομική αδυναμία του Σπύρου Παπαθανασάκη για να ρυθμίσει ακόμη και μικρές λεπτομέρειες μέσα στην ομάδα, έφερε τους «κυανόλευκους» σε τραγικό σημείο, κυριολεκτικά στον πάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το sdna.gr, αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο η ομάδα να δώσει το 2ο φιλικό προετοιμασίας της στην Αριδαία με τον τοπικό Αλμωπό, τελικά οι παίκτες, σε συνάντηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Λόλα όπου προπονείται η ομάδα το τελευταίο διάστημα, ενημερώθηκαν πως όχι μόνο δεν θα γίνει η αναμέτρηση αλλά ο Ηρακλής θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.

Η εξέλιξη αυτή, βέβαια, δεν ήταν κάτι... ξαφνικό, αφού ο κίνδυνος διάλυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, με αποκλειστική ευθύνη του Σπύρου Παπαθανασάκη, ήταν κάτι παραπάνω από ορατή τις τελευταίες ημέρες, με τον σύλλογο να έχει περιέλθει σε ένα άνευ προηγουμένου αδιέξοδο.

Ο ίδιος, παρά τα όσα έλεγε στην επίσημη τοποθέτησή του αλλά και στους συνεργάτες του, δεν κατάφερε να πράξει το παραμικρό για να διορθώσει την κατάσταση, οδήγησε τον Ηρακλή στον αφανισμό και πλέον τα χρέη που ο ίδιος δημιούργησε θα βαραίνουν τον ίδιο.

Η επόμενη μέρα του συλλόγου προμηνύει τη συμμετοχή του Γηραιού στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ (!). Όμως, ο κόσμος των «κυανολεύκων» είναι αυτός που θα λάβει την οριστική απόφαση στη Γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας.