Skip to main content

Ένα βήμα από τον γκρεμό ο Ηρακλής, του αφαιρούνται έξι βαθμοί

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας αποφάσισε την αφαίρεση έξι βαθμών από τον Γηραιό για τις οφειλές σε Μπουκουβάλα και Λαδά

Με την πλάτη στον τοίχο στήνει τον Ηρακλή μία ακόμη καταδικαστική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο επέβαλε στον Γηραιό ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από τη βαθμολογία της τρέχουσας σεζόν για τις ανεξόφλητες οφειλές προς τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Παναγιώτη Λαδά.

Οι βαθμοί αυτοί μπορούν να επιστραφούν εάν πληρωθούν οι οφειλές, ωστόσο Παπαθανασάκης και Καγιούλης έχουν χάσει ήδη τη διορία για την συμπλήρωση του φακέλου, οπότε δύσκολα θα καλύψουν και αυτήν την οφειλή.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαδά κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 511/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 358/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».