Skip to main content

Ένα... και να καίει για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο (video)

Με το 10ο γκολ του Πρίγιοβιτς και πρώτο του εκτός έδρας στο πρωτάθλημα,ο «Δικέφαλος» κατάφερε να φύγει νικηφόρα από την έδρα του Παναιτωλικού

Τη νίκη με 0-1 κατέκτησε ο ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού στο Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου για την 19η αγωνιστική της Super League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο «Δικέφαλος» έφτασε τις 11 σερί νίκες στη σεζόν σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς, δύο παραπάνω από τη 2η ΑΕΚ που έπαιξε χθες και έχει 41 και από τον 3ο Ολυμπιακό που έχει επίσης 41 και αγωνίζεται στις 19:30 εναντίον του Αστέρα στην Τρίπολη. 

Μάλιστα, ο σκόρερ Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα όντας δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ των «ερυθρολεύκων» που έχει 11 ενώ σημειώνεται πως ο Σέρβος κατάφερε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν να σκοράρει μακριά από την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση έχοντας σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με τον Κυριακίδη να αποκρούει τόσο το σουτ του Κάμπος (3΄) όσο και την εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια (9΄).

Μετέπειτα ο Παναιτωλικός ισορρόπησε χάνοντας τις δικές του ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Μάζουρεκ και Κλέσιο αλλά ο Πασχαλάκης ήταν εκεί για να αποκρούσει εντυπωσιακά το σουτ του τελευταίου πριν από το τέλος του ημιχρόνου (42΄).

Μάλιστα, ο «Δικέφαλος» που είδε τον Ελ Καντουρί να αποχωρεί τραυματίας με τον Μπίσεσβαρ να παίρνει τη θέση του στο 21΄έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος στο 45΄όταν ο Σουριναμέζος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά γυρίζοντας τη μπάλα προς τον Κάμπος αλλά ο τελευταίος από θέση βολής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» διατηρούσαν την κατοχή της μπάλας και παράλληλα με την είσοδο του Μακ προσπαθούσαν να βρουν τρόπο να μπουν στην περιοχή του Κυριακίδη. Ο πορτιέρε του «Τίτορμου» είπε «όχι» τόσο στις προσπάθειες του Μπίσεσβαρ (σουτ στο 63΄) και Μάτος-Πρίγιοβιτς (κεφαλιά του Βραζιλιάνου και κοντινό πλασέ του Σέρβου στο 67΄). Το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι όταν στο 67΄ο Κάμπος από τα δεξιά γύρισε τη μπάλα, αυτή από κοντινή απόσταση βρήκε το χέρι του Μιχάϊ αλλά ο διαιτητής Θάνος έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 85΄όταν ο Θάνος έδειξε την άσπρη βούλα μετά από τράβηγμα του Μιχάϊ στον Βαρέλα και δύο λεπτά αργότερα, ο Πρίγιοβιτς δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κυριακίδη από το σημείο του πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Δείτε εδώ την παρακάμερα της αναμέτρησης και το γκολ και τις καλύτερες φάσεις εδώ

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Ροντρίγκες (89΄ Βακράκος), Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο (69΄ Βασιλούδης), Ντίας (80΄ Χαντάκιας), Πάουλο, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μιχάϊ, Μοράρ.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (78΄ Σάχοβ), Ελ Καντουρί (21΄ Μπίσεσβαρ), Κάμπος, Λημνιός (57΄ Μακ), Πρίγιοβιτς.