Skip to main content

Ένα βήμα πριν το Γουέμπλεϊ χάρις στον Μέσι

Μόνο με θαύμα θα χάσει το εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα, η οποία επιβλήθηκε με 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

 

Με δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι η Μπαρτσελόνα πέρασε για μία ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», επικρατώντας με 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης και κάνοντας το καθοριστικό βήμα για να βρεθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλεϊ. Στο 61’ ο Πέπε αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Ντάνι Άλβες αφήνοντας την «λευκή βασίλισσα» με δέκα ποδοσφαιριστές. Λίγο αργότερα αποβλήθηκε και ο προπονητής των γηπεδούχων, Ζοσέ Μουρίνιο. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι «μπλαουγκράνα» ανέβασαν στροφές και σκόραραν δύο φορές με τον Λιονέλ Μέσι (76’, 87’).
 
Οι συνθέσεις:
 
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Πέπε, Τσάμπι Αλόνσο, Λασανά Ντιαρά, Μεσούτ Εζίλ (46' Αντεμπαγιόρ), Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο
 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντανιέλ Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Πουγιόλ, Μπουσκέτς, Τσάβι, Σεϊντού Κεϊτά, Πέδρο (71' Άφελαϊ), Μέσι, Βίγια (90' Σέρχι Ρομπέρτο)