Skip to main content

Ένα ακόμη ξενοδοχείο προστίθεται στο Bomo Club του ομίλου Μουζενίδη

Με το Bomo Club Rethymno Beach ο τουριστικός όμιλος ενισχύει την παρουσία του στην Κρήτη, με ένα all inclusive hotel δυναμικότητας 150 δωματίων.

 Ένα ακόμη ξενοδοχείο, ολοκαίνουργιο, 4 αστέρων, προσθέτει τη φετινή τουριστική σεζόν στην αλυσίδα των Bomo Club Hotels, ο όμιλος Μουζενίδη. Πρόκειται για το Bomo Club Rethymno Beach, στην περιοχή Σταυρωμένος, ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα του οποίου η κατασκευή βρίσκεται στην τελική φάση και αναμένεται να είναι έτοιμο να λειτουργήσει περί τις αρχές Ιουνίου.

Με τo Βοmo Club Rethymno Beach, η αλυσίδα των Bomo ενισχύει τη βάση της στην Κρήτη, καθώς ήδη είναι ενταγμένα στο δίκτυό της, τα Krini Beach και Amnissos Beach στο Ρέθυμνο, δύο ξενοδοχεία 3 αστέρων και, στο Ηράκλειο το 4 αστέρων Gouves Bay.

Η στρατηγική ανάπτυξης στην Κρήτη και για τον όμιλο Μουζενίδη είναι αυτονόητη καθώς το νησί είναι brand στη διεθνή τουριστική αγορά και η έλευση και φιλοξενία ξένων τουριστών ευνοείται από τις πάρα πολλές πτήσεις charter, όπως και από τον μεγάλο αριθμό δωματίων στην κατηγορία των all inclusive. Άλλωστε η Κρήτη έχει ήδη κατακτήσει τουριστική περίοδο έξι μηνών, ενώ ειδικά φέτος όλα δείχνουν ότι θα έχει μία εξαιρετική χρονιά, όπως γενικότερα όλο το Νότιο Αιγαίο, με μεγάλους προορισμούς εκτός από την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω.

Το Bomo Club Rethymno Beach- ξενοδοχείο που μισθώθηκε από τον ιδιοκτήτη- έχει δυναμικότητα 150 δωματίων που αναπτύσσονται, σε ένα κεντρικό κτίριο και πέντε μικρότερα που είναι χωροθετημένα αμφιθεατρικά, ενώ μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημά του είναι ότι βρίσκεται πρώτο πάνω στη θάλασσα.

Σημειώνεται ότι το Bomo Club, περιλαμβάνει στο δίκτυό του κατά βάση παραθεριστικά ξενοδοχεία σε προορισμούς, που εξυπηρετούνται από τις πτήσεις της Ellinair, της αεροπορικής εταιρείας του Ομίλου. Έτσι, η Ellinair που ήδη συνδέει προορισμούς της πρώην ΕΣΣΔ και των Βαλκανίων με το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, από τον Απρίλιο εντάσσει και τα Χανιά στο πρόγραμμα των πτήσεών της.

Στο δίκτυο των Bomo Club είναι ενταγμένα 13 ξενοδοχεία σε Χαλκιδική, Πιερία, Αττική, Καβάλα, Εύβοια και Κρήτη ενώ ο Όμιλος έχει κάνει και το πρώτο του βήμα εκτός Ελλάδας, με το Nairi Hotel στο Γιερεβάν της Αρμενίας.