Skip to main content

Άγρια εκτέλεση μπράβου της νύχτας κοντά σε δημοτικό σχολείο (φωτο)

Από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ένα άτομο, ενώ μια μητέρα, που βρισκόταν στο σχολικό συγκρότημα τραυματίστηκε ελαφρά.

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί στις αστυνομικές αρχές από την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός άντρα, μπράβου της νύχτας, από κολουλοφόρους κοντά σε δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά.

Ο άντρας, ο μποντιμπίλντερ Βασίλης Γρίβας, την ώρα που άφηνε το παιδί του στο σχολείο δέχτηκε επίθεση με καλάσνικοφ από τέσσερις κουκουλοφόρους. Έπεσε νεκρός από τα πυρά των αγνώστων, ενώ παράλληλα τραυματίστηκε ελαφρά και μια μητέρα ενός παιδιού που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το παιδί του θύματος.

Πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων της νύχτας, με τους δράστες να στήσουν ενέδρα θανάτου στο θύμα τους.

Σύμφωνα με το bloko.gr, ο διάσημος μπράβος ήταν το δεξί χέρι αρχινονού ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές και πολύ πρόσφατα είχε γίνει θύμα απόπειρας δολοφονίας, όταν επίσης κρατούμενος υπήκοος Αλβανίας, του κάρφωσε αιχμηρό μεταλλικό στο λαιμό και γλίτωσε από θαύμα.

Όπως πιθανολογείται, η εντολή εξόντωσης δόθηκε είτε μέσα από τη φυλακή είτε εκτός αυτής από αρχηγικά μέλη αντίπαλης συμμορίας, κάτι που αναμένεται να ξυπνήσει μίση, έριδες και πάθη, με συνέπεια να ξεκινήσει νέος κύκλος αίματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Οι κουκουλοφόροι στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, ενώ το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε καμμένο μερικά μέτρα παρακάτω.