Skip to main content

Εν αναμονή της υπογραφής συμφωνίας για τη Μαρινόπουλος

Oι συζητήσεις ανάμεσα στον Σκλαβενίτη, την Μαρινόπουλος και τις τέσσερις πιστώτριες τράπεζες συνεχίζονται κανονικά, χωρίς να τίθεται θέμα εμπλοκής

Σε εκκρεμότητα παραμένει η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Μαρινόπουλου - Σκλαβενίτη και τραπεζών για τη διάσωση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Παρά τις πολύωρες διαπραγματεύσεις και τον αρχικό προγραμματισμό, η συμφωνία δεν κατέστη δυνατόν να λάβει τις απαραίτητες υπογραφές των εμπλεκομένων μερών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Ημερησία», οι συζητήσεις ανάμεσα στον Σκλαβενίτη, την Μαρινόπουλος και τις τέσσερις πιστώτριες τράπεζες συνεχίζονται κανονικά, χωρίς να τίθεται θέμα εμπλοκής.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στις διαπραγματεύσεις εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως κατά 99,9% το σχέδιο εξυγίανσης έχει κλειδώσει.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι σχετικές ανακοινώσεις μαζί με τις λεπτομέρειες του σχεδίου να γίνουν μέχρι το μεσημέρι, καθώς όπως λένε τα περισσότερα θέματα έχουν κλείσει θετικά.