Skip to main content

Εν αναμονή εξελίξεων στον ΟΑΣΘ - Χωρίς λεωφορεία για 12η μέρα

Εξελίξεις αναμένονται καθώς ο υπουργός Υποδομών δεσμεύτηκε για την καταβολή δεδουλευμένων. Λήγει το μεσημέρι το τελεσίγραφο των φορέων για λύση

Παραμένει το αδιέξοδο για τον ΟΑΣΘ για άλλη μια μέρα, με τους εργαζόμενους να συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας και τους πολίτες να ταλαιπωρούνται επί 12 μέρες.

Ωστόσο, αναμένονται εξελίξεις καθώς ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σε συνάντησή του με βουλευτές της ΝΔ δεσμεύτηκε για την καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ έως σήμερα το πρωί.

Την ίδια ώρα, φορείς της Θεσσαλονίκης έκατσαν χθες στο ίδιο τραπέζι και έστειλαν μετά από συνεδρίασή τους τελεσίγραφο στον κ. Σπίρτζη. Οι δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος και τα επιμελητήρια ξεκαθάρισαν πως εάν δε δοθεί λύση στο πρόβλημα με τον ΟΑΣΘ έως σήμερα το μεσημέρι, θα προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες.

Οι φορείς ζητούν να τηρηθεί η συμφωνία των εργαζομένων με τους δυο ΓΓ Πέτη Πέρκα και Ανδρέα Νεφελούδη για καταβολή των δεδουλευμένων.

Οι εργαζόμενοι πάντως από την πλευρά τους ζητούν να τους καταβληθούν οι μισθοί  και να αναζητηθεί μια συνολική λύση που θα εγγυάται το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών.